فلش بالا نمیاد ؟ مشکل فلش ها را حل کنید
چرا کامپیوتر یا لپ تا شما فلش را نیمخواند یا در حقیقت در سیستم شما فلش بالا نمیاد ؟
احتمالا بعد از این اتفاق فکر میکنید بد شانس ترین آدم دنیا هستید و دنیا برای شما تیره و تار خواهد شد اما نگران نباشید گاهی اوقات حل مشکل ساده تر از آن است که فکر کنید کافی است تمرکز کنید و با دقت چندموردی که قصد داریم توضیح دهیم را امتحان کنید و امیدوار باشید که با این روش ها مشکل فلش های خودتان را برای همیشه حل کنید
راه اول – فلش بالا نمیاد ؟
اجازه دهید ابتدا روش هایی را که با صرف زمان کمتر باعث رفع مشکل باز نشدن USb در کامپیوتر می شوند را توضیح دهیم. پس برای رفع این مشکل موارد زیر را به ترتیب انجام دهید:
- ابتدا وارد منوی Device Manager شوید. برای این کار ابتدا روی My Computer کلیک راست کرده و سپس گزینه Manage را انتخاب کنید.
- حال اگر در فیلد Manage for my computer و در قسمت Universal Serial Bus controllers دو قسمت زرد رنگ مشاهده کنید، به این معناست که مشکل نخواندن فلش مموری از کامپیوتر شما است و باید موارد بعدی را برای رفع آن انجام دهید.
- فلش یا دستگاهی که از طریق پورت USB به کامپیوتر متصل کرده اید را جدا کنید.
- پس از انتخاب قسمت Universal Serial Bus controllers بر روی گزینه Enhanced host controller راست کلیک کنید و آن را Uninstall کنید.
- کمی منتظر بمانید تا ویندوز به طور خودکار درایو Uninstall شده را نصب کند. بعد از آن برای اطمینان می توانید مراحل 1 و 2 را دوباره انجام دهید و اگر قسمت های زرد رنگ را مشاهده نکردید به این معناست که مشکل شما حل شده است و می توانید فلش خود را به کامپیوتر متصل کنید.
راه دوم – تغییرات بیشتر
اگر روش اول مشکل تان را حل نکرد یا اینکه اصلا گزینه Manage for my computer را پیدا نکردید، می توانید از دومین روش برای رفع مشکل شناسایی نشدن فلش در کامپیوتر استفاده کنید. کافی است مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:
- فلش یا دستگاه خود را از طریق پورت USB به کامپیوتر متصل کنید.
- روی My Computer کلیک راست کنید و گزینه Manage را انتخاب کنید.
- روی منوی Storage کلیک کنید تا زیرمنوی آن باز شود و سپس گزینه Disk Management را انتخاب کنید.
- در پنجره جدیدی که باز می شود لیست درایورهای کامپیوتر شما وجود دارد. اگر فلش شما در این لیست قرار نداشته باشد به این معنی است که باید آن را ریکاوری کنید. اما اگر فلش تان را در این لیست مشاهده کردید ادامه مراحل را انجام دهید.
- روی درایو فلش تان راست کلیک کنید و سپس گزینه Change Drive Letter and Path را انتخاب کنید.
- در پنجره جدیدی که نمایش داده می شود گزینه Change را انتخاب کنید.
- باز هم پنجره جدیدی باز می شود که در آن باید در کشوی منوی سمت راست حرف W را انتخاب کنید.
- سپس پیغامی با عنوان Changing The Drive Letter of a Volume Might Cause Programs No Longer To Run نمایش داده می شود. گزینه Yes را انتخاب کنید.
- اگر مراحل را به درستی طی کرده باشید فلش شما در قسمت My Computer نمایش داده می شود.
راه سوم – سلامت فلش USB
اگر هر دو روش بالا را امتحان کردید و کماکان کامپیوترتان فلش مموری را شناسایی نمی کند، می توانید از راه سوم رفع مشکل نخواندن فلش مموری در کامپیوتر استفاده کنید. ابتدا شما باید از سالم بودن فلش مموری و درگاه USB اطمینان حاصل کنید. اگر از فلش یا پورت USB کامپیوترتان زیاد استفاده می کنید ممکن است اتصال بین فلش و کامپیوتر به دلیل فاصله داشتن خارهای USB و پورت کامپیوتر برقرار نشود. برای رفع این مشکل به سادگی می توانید یک تکه کاغذ را زیر پورت USB قرار دهید و سپس فلش را وارد کنید تا فاصله های ایجاد شده پر شود و فلش محکم سر جای خود قرار بگیرد.
راه چهارم – فلش بالا نمیاد ؟
چهارمین روش برای رفع مشکل شناسایی نشدن USB در کامپیوتر، جدا کردن کامپیوتر از منبع برق است. با انجام این کار Motherboard ریبوت می شود و وقتی کامپیوتر را دوباره روشن می کنید درایوهای USB نیز از نو اجرا می شوند. توجه داشته باشید که برای اینکه Motherboard کامپیوترتان ریبوت شود، خاموش کردن کامپیوتر به تنهایی کافی نیست، بلکه باید آن را از منبع برق نیز جدا کنید. اگر از PC استفاده می کنید می توانید پس از خاموش کردن دستگاه، آن را از پریز برق جدا کنید. و اگر از لپ تاپ استفاده می کنید بعد از خاموش کردن لپ تاپ تان، شارژر را جدا کرده و باتری را هم دربیاورید.
اطلاعات بیشتر را در کانال تلگرام ما مشاهده کنید